Barnesæde

Joie i-Spin 360 Autostol Inkl. Beemoo Tilbehørspakke, Coal

2,462.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300275186812 Kategori:

Joie i-Spin 360 er en behagelig og sikker autostol, der passer til nyfødte og børn op til 4 år med en maks. vægt på 19 kg.
Autostolen har en højdejusterbar nakkestøtte, der kan tilpasses fra 40-105cm, og stolen kan bruges både fremad- og bagudvendt. Takket være autostolens 360-graders funktion, kan du hurtigt og let tage barnet ud af stolen.
Autostolen har fempunktssele og monteres med ISOFIX. Fodstøtten kan justeres i 19 forskellige positioner. i-Spin 360 er udstyret med SleepyTime-funktion, så du let kan læne ryglænet bagud uden at vække dit sovende barn. Autostolen er godkendt i henhold til standarden ECE R129/02.
– Nakkestøtte, der er justerbar i højden.
– SleepyTime-funktion.
– Bagud- og fremadvendt.
– Monteres med ISOFIX.
– Godkendt i henhold til standarden ECE R129/02.
Tilbehørspakken fra Beemoo medfølger. Her får du et bilspejl med et brudsikkert spænde, sædebeskytter i mikrofiber og læder, et ”baby on board”-skilt og solbeskyttelse, der beskytter dit barn mod både varme og solens stråler.
Klik på respektive produkt for mere information.
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide