Barnesæde

Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size Autostol, Authentic Black

1,695.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300423530999 Kategori:

Vendbar autostol, der er godkendt i henhold til i-Size (R129) og monteres sammen med basen FamilyFix3 (sælges separat), der gør monteringen enkel og sikker. Denne autostol gør turene i bilen sikre op til dit barn er 105 cm højt / ca. 4 år gammelt. Den er behagelig at sidde og ligge i og har en letanvendelig sikkerhedssele.
Autostolen er designet med bekvæmmelighed i tankerne og har derfor et sæde med en unik kombination af skum med høj densitet sammen med en blød polstring, der sørger for at dit barn sikkert og godt under hele køreturen. Der medfølger også en udtagelig hynde, som kan bruges under de to første år, så dit barn sidder stabilt og sikkert i stolen.
– Enkel justering af sikkerhedssele og nakkestøtte
– Aftageligt betræk
– 4 lænestillinger
– Monteres med FamilyFix3-bas (sælges separat)
Maxi-Cosi Livstidsgaranti. Maxi-Cosi er kendt for topkvalitet, og derfor har de livstidsgaranti på alle autostole og barnevogne. Garantien dækker produktionsfejl. For at få garantibeviset, skal du registrere din vogn eller autostol på Maxi-Cosis hjemmeside senest 3 mdr. fra købsdatoen.
Jollyroom anbefaler vores kunder at følge Trafikstyrelsens og FDM’s anbefalinger for sikker brug af autostole:
– Lad dit barn sidde bagudvendt i en autostol så længe som muligt, gerne frem til det er 4-5 år.
– Placér altid autostolen på bagsædet, hvis det er muligt.
– Sørg for at stolen passer dit barn, er indstillet korrekt og er ordentligt monteret i bilen.
– Dit barn skal være fastspændt i godkendt autostol frem til det er over 135 cm høj.
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide