Barnesæde

Joie Bold R Autostol, Slate

1,395.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300463751171 Kategori:

Bold R autostol fra Joie med en fempunktssele med one-pull-sele. Den har en justerbar nakkestøtte med 11 højdepositioner og indbygget sidekollisionsbeskyttelse, som absorberer kraften, der opstår ved en sidekollision, og giver dit barns mest udsatte kropsdele den bedst mulige beskyttelse. Autostolen har behagelig polstring og en sidelomme bagpå, så du kan pakke autostolens sele væk, når autostolen skal bruges som selepude.
– Fempunktssele.
– Vokser med barnet.
– Lang anvendelsestid.
– Fremstillet i materialer af høj kvalitet.
– Montering: ISOFIX.
– Maksimal belastning: 36 kg.
– Anbefalet alder: Fra 12 måneder til 12 år.
OBS: Jollyroom anbefaler vores kunder at følge Trafikstyrelsens og FDM’s anbefalinger for sikker brug af autostole: Lad dit barn sidde bagudvendt i en autostol så længe som muligt, gerne frem til det er 4-5 år. En del autostole på markedet kan vendes tidligere, men barnet vil altid være have størst sikkerhed, når det kører bagudvendt.
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide