Barnesæde

Cybex Solution S2 i-Fix Autostol, Moon Black

1,127.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300461585118 Kategori:

Cybex Solution S2 i-Fix er opfølgeren til den populære Solution S og er en alsidig autostol, der kan tilpasses efter dit barns behov. Den er udstyret med ISOFIX-monteringsdele samt sidekollisionsbeskyttelse, så dit barn sidder ekstra sikkert under hele køreturen. Solution S2 i-Fix indgår i den populære Gold-serie fra Cybex.
Solution S2 i-Fix er designet til at kunne vokse med dit barn og passer til børn i alderen 3-12 år. Den indstiller automatisk højden og bredden, når du justerer nakkestøtten, der har tolv niveauer. Du indstiller let stolen efter dit barn med brug af blot én hånd. Den patenterede nakkestøtte er foldbar og forhindrer, at dit barns hoved tipper fremad – selv når det sover. De tykke sikkerhedspuder sørger for, at dit barns hoved er i en sikker position ved en eventuel ulykke.
Den lineære sidebeskyttelse og stolens energidæmpende struktur absorberer kraften, der opstår ved en eventuel kollision, og reducerer kraften med cirka 25 %.
Solution S2 har også et integreret ventilationssystem, der sikrer, at dit barn ikke får det for varmt i bilen, og gør køreturen mere behagelig på selv længere strækninger.
– Passer til børn fra 100-150 cm (ca. 3-12 år)
– Lineært sidekollisionssystem
– Energiabsorberende
– Foldbart ryglæn
– Ekstra bredt sæde
– Justerbar nakkestøtte med tolv indstillinger
– Luftventilationssystem
– ISOFIX
– Vokser med dit barn
Jollyroom anbefaler vores kunder at følge Trafikstyrelsens og FDM’s anbefalinger for sikker brug af autostole:
– Lad dit barn sidde bagudvendt i en autostol så længe som muligt, gerne frem til det er 4-5 år.
– Placér altid autostolen på bagsædet, hvis det er muligt.
– Sørg for at stolen passer dit barn, er indstillet korrekt og er ordentligt monteret i bilen.
– Dit barn skal være fastspændt i godkendt autostol frem til det er over 135 cm høj.
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide