Barnesæde

BeSafe iZi Turn i-Size Autostol, Black

3,499.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300385694757 Kategori:

BeSafe iZi i Turn en vendbar autostol, der gør bilturerne mere fleksible. Drej stolen for lettere at løfte dit barn ind og ud af stolen. iZi Turn sikrer behagelige og sikre bilture med dens avancerede egenskaber og sikkerhed.
iZi Turn i-size har indbygget sidebeskyttelse (SIP) og en kovedstøtte med BeSafes innovative ”Dynamic Force Absorber”. Stolen er godkendt i overensstemmelse med den seneste UN R129-standard (i-Size).
Stolen har lette seleguider, der hjælper dig med at spænde dit barn sikkert fast, og dens 360° rotation letter transporten af dit barn ind og ud af stolen. Autostolen har et ryglæn, der kan justeres selv når barnet sidder i den. Autostolen har forskellige lyd- og visuelle indikatorer, der hjælper dig med at montere stolen korrekt.
iZi Turn har Besafes ”Universal Level Technology”, der giver en god siddevinkel. Alle materialer er af en høj kvalitet og BeSafes ”Two-fit Cushions” gør det muligt at individuelt justere hynderne. Stolen kan vippes i fire forskellige indstillinger og hovedstøtten i ti forskellige indstillinger, så stolen kan vokse med barnet.
OBS! iZi Turn i-Size kan bruges fremadvendt fra 88 cm, men vi anbefaler stærkt at den bruges bagudvendt op til 105 cm. Kørsel bagudvendt er altid sikrest!