Barnesæde

Axkid Minikid 1 Bagudvendt Autostol, Granite

1,995.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300428309499 Kategori:

Axkid Minikid 1 er en sikker, bagudvendt autostol med god komfort i både små og store biler. Stolen fylder minimalt og er nem at montere.
Minikid er testet og godkendt i overensstemmelse med ECE R44 rev 04. Minikid kan monteres oppe i sædet for de allermindste børn. Stolen er forsynet med et langt støtteben og selvspændende forankringsbånd, der gør monteringen nem.
Montér og rok på stolen til den sidder stabilt. Med det forreste, justerbare ben indstilles stolens hældning, så den passer til dit barn. Nakkestøtten er forsynet med en bremsefunktion, for at give øget komfort for de mindste børn.
Stolen kan bruges bagudvendt til børn mellem 9-25 kg med bilens trepunktssele.
– Plusgodkendt
– Stolen kan monteres på alle sæder i bilen med trepunktssele.
– Automatisk nakkestøtte koblet til intern sele indstiller nakkestøtten efter barnets højde.
– Unik “rokke”-funktion, der gør at du kan rokke stolen fast på bilens sæde.
– Høje sideskærme sørger for meget høj sikkerhed ved kollision.
– Længden på støttebenet klarer montering i alle former for køretøjer.
– Fem hældningsvinkler.
– Betrækket kan vaskes i maskine ved 30°C
Anbefalet alder: 9 mdr. – ca. 5 år (9–25 kg).
Axkid Minikid fik i 2026 prisen “Bedste til prisen” i den svenske forbrugerside, Bäst-i-tests store test af autostole, med kommentaren “Rummelig, meget for pengene og behagelig for barnet “.
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide