Barnesæde

Nuna TODL NEXT Autostol, Frost

3,259.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300429498891 Kategori:

Austolen har fempunktssele, og den monteres med ISOFIX. Tilpas autostolen efter dit barn – hovedstøtten kan justeres i seks forskellige positioner. Du kan let folde ryglænet tilbage uden at vække dit sovende barn. Autostolen er godkendt i henhold til standarden ECE R129/03.
– Vinder af Red Dot Design Award 2021
TODL NEXT kan desuden roteres 90°, så du let kan dreje stolen mod bildøren, når du placerer barnet i stolen. Ventilationshuller sikrer, at dit barn har en behagelig temperatur i stolen, og det foldbare ryglæn samt fempunktsselen sørger for, at barnet sidder sikkert og behageligt. TODL har desuden en sikker sidekollisionsbeskyttelse, der er foret med energiabsorberende og patenteret Tailor tech™-memory foam, samt aftagelige hoved- og kropsindlæg til spædbørn, der er fremstillet af merinould.
Anbefalet højde på barnet:
Bagudvendt: 40-105 cm
Fremadvendt: 76-105 cm
– Vendbar
– Tilpasser sig barnets højde
– Fem ergonomiske hældningsniveauer
– Sidekollisionsbeskyttelse
– Kan roteres 90°
– Nakkestøtte kan justeres i seks forskellige positioner
– Fempunktssele
– Monteres med ISOFIX (sælges separat)
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide