Barnesæde

Nuna PIPA NEXT Autostol Baby, Granite

2,289.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300429498857 Kategori:

PIPA NEXT er en sikker babyautostol fra Nuna til børn fra 0-12 måneder. Den har et letvægtsdesign og vejer blot 2,8 kg. Autostolen monteres let med bilens sikkerhedssele eller med hjælp af ISOFIX. Spædbarnsindlæg med ekstra hovedstøttepolstring giver øget støtte og komfort.
Stolen har et side impact protection-system, der beskytter dit barn ved sidekollisioner. Den har en justerbar nakkestøtte med hele syv indstillinger for den bedst mulige komfort, som kan justeres med brug af én hånd. For en sikker montering er autostolen forsynet med farveindikatorer, der viser om stolen er korrekt monteret. Dream drape™ er en integreret solskærm, der med UPF 50+-solbeskyttelse, god ventilation og kighul giver dit barn skygge i autostolen på solrige dage. Den sammenfoldes let og fastgøres på autostolen med hjælp af magneter.
PIPA NEXT har en sikker sidekollisionsbeskyttelse med EPP-energiabsorberende og patenteret Tailor tech™-memoryskum samt aftagelige hoved- og kropsindlæg til spædbørn. Babyautostolen er godkendt i henhold til standard ECE R129.
– Passer til børn mellem 0-12 måneder eller 40-83 cm (op til 13 kg)
– Ekstra stor og integreret solkaleche med UV-beskyttelse
– Trepunktssele
– Let at bære til og fra bilen/vognen
– ADAC biltest har givet stolen fire stjerner
– Kompatibel med baseenheden NEXT (sælges separat)
Jollyroom anbefaler vores kunder at følge Trafikstyrelsens og FDM’s anbefalinger for sikker brug af autostole:
– Lad dit barn sidde bagudvendt i en autostol så længe som muligt, gerne frem til det er 4-5 år.
– Placér altid autostolen på bagsædet, hvis det er muligt.
– Sørg for, at stolen passer dit barn, er indstillet korrekt og er ordentligt monteret i bilen.
– Dit barn skal være fastspændt i godkendt autostol frem til det er over 135 cm høj.
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide:
Jollyrooms Autostolsguide