Barnesæde

Nuna ARRA NEXT Autostol Baby, Hazelwood

2,289.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300429498886 Kategori:

ARRA NEXT er en babyautostol i et letvægtsdesign på kun 3,5 kg fra Nuna, der sørger for, at dit barn sidder sikkert på hele køreturen. Et spædbarnsindlæg med ekstra polstring i hovedstøtten giver øget støtte og komfort. Kan forvandles til et fladt foldbart sæde med en vinkel på 157° grader. Kan både bruges i bilen og på klapvognen.
– Vinder af Red Dot Design Award 2020
Autostolen har side impact protection system, der beskytter barnet ved eventuelle sidekollisioner. Stolen har en justerbar nakkestøtte med 10 indstillinger for den bedste komfort, som kan justeres med en hånd. For en sikker montering er den udstyret med en farveindikator, der viser, om alt er korrekt monteret. Dream drape™ er en integreret solskærm med UPF 50+, god ventilation og kighul. Den er let at fastgøre på autostolen med hjælp af magneter. Dette hjælper dig med at skabe skygge i autostolen på en solrig dag.
ARRA NEXT har et sikkert sidekollisionssystem foret med EPP energiabsorberende og patenteret Tailor tech™ memory foam, samt aftagelige hoved- og kropindsatser til spædbørn. Autostolen er godkendt i overensstemmelsen med standarden R129/03.
– Passer til børn mellem 0-12 måneder eller 40-85 cm (op til 13 kg)
– Ekstra stor og integreret kaleche med UV-beskyttelse
– Justerbar trepunktssele
– Let at bære til og fra bilen/vognen
– Tre vippestillinger
– Merinouldsindsats til de mindste
– Montering på base (sælges separat)
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide