Barnesæde

Maxi-Cosi Rodifix AirProtect Autostol, Authentic Graphite

1,095.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300386842555 Kategori:

Maxi-Cosi RodiFix er en ergonomisk autostol med smart sidekollisionsbeskyttelse. En unik kombination af sikkerhedsegenskaber og komfort har gjort RodiFix til en testvindende autostol. ISOfix-systemet gør det nemt at montere autostolen og mindsker risiko for installationsfejl.
RodiFix har både Maxi-Cosis høje komfort og udvidede sidekollisionsbeskyttelse med luftfyldte puder (AirProtect), hvilket giver optimal beskyttelse for dit barns følsomme hoved- og skulderparti. Stolen vokser med dit barn og har lang anvendelsestid – nakkestøtten kan justeres i højden og rygstøtten i bredden. RodiFix tager dog også hensyn til dit barns stigende behov for selvstændighed. Takket være det stabile og åbne design er det nemt for dit barn at selv sætte sig i stolen, og du som forælder kan nemt kontrollere, at selen sidder korrekt ved hjælp af seleguiden.
Øvrig information:
– Fremadvendt autostol, der passer til 15-36 kg.
– Sidekollisionsbeskyttelse med AirProtect
– Justerbart nakkestøtte
– Optimeret seletræksystem
– Justerbar hældning
– Installeres i bilens ISOfix-fastgørelsesdel eller med bilselen
– Polstret og behageligt sæde
– Betræk, der let kan tages af og vaskes
Maxi-Cosi Rodifix blev kåret som ”Bedste selestol i 2020” af Pricerunner. Læs mere her.
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide