Barnesæde

Kinderkraft I-GUARD PRO i-Size Autostol, Cool Grey

2,095.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300461588452 Kategori:

Vendbar I-GUARD PRO i-Size autostol fra Kinderkraft med en medfølgende ISOFIX base. Den har en enkel montering og flere forskellige sikkerhedsfunktioner for at give dit barn sikker beskyttelse i bilen. SPS-systemet giver ekstra sidebeskyttelse ved at absorbere stød fra siden, og anti-rebound-systemet minimerer risikoen for, at dit barn sidder i uhensigtsmæssige stillinger og giver samtidig mere benplads.
– Fire indikatorer for korrekt montering.
– Ventileret, solid og holdbar skal.
– Justerbar nakkestøtte og sele med seks forskellige niveauer.
– Kan vippes i fire positioner.
– Mål: Mål udfoldet H 71 x B 46 x L 63 cm.
– Mål: Sammenfoldet H 58 x B 46 x L 63 cm.
– Passer til børn fra 61-105 cm.
– I-Size-godkendt.
– Fempunktssele.
– Montering: ISOFIX.
– Anbefalet alder: Fra nyfødt.
– Betræk: polyester.
– Nakkestøtte: memoryfoam.
– Skal: PP-plastik.
OBS: Jollyroom anbefaler vores kunder at følge Trafikstyrelsens og FDM’s anbefalinger for sikker brug af autostole: Lad dit barn sidde bagudvendt i en autostol så længe som muligt, gerne frem til det er 4-5 år. En del autostole på markedet kan vendes tidligere, men barnet vil altid være have størst sikkerhed, når det kører bagudvendt.
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide