Barnesæde

Joie Trillo LX Autostol, Ember

699.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300380951166 Kategori:

Trillo fra Joie er en sikker, fremadvendt autostol, der vokser med dit barn. Autostolen har indbyggede ISOSAFE låse, der kan monteres med bilens ISOFIX-system. Den er deuden udrustet med sidekollisionsbeskyttelsen Guard Sorround Safety™, der giver ekstra beskyttelse til barnets hoved, krop og hofter.
Trillo LX passer til børn i alderen 3 til 12 år (15-36 kg) og kan let tilpasses dit barns individuelle behov. Nakkestøtten kan, med en hånd, justeres i syv forskellige højder ved hjælp af AutoAdjust™. Sædet har memory foam og polstrede armlæn. Betrækket er lavet af polyester, der er blødt og åndbar. På stolen sidder der to praktiske kopholdere.
Joie Traver er godkendt ifølge EU certificeringen ECE R44/04 og fik af FDM bedømmelsen Anbefalelsesværdig med fem ud af seks stjerner i 2015.
– Certificering: ECE R44/04
– Gruppe 2/3 (15-36 kg)
– Guard Surround Safety™-sidokollisionsbeskyttelse
– Justerbar sædedybde
– Justerbar nakkestøtte
– Aftageligt betræk
Jollyroom anbefaler vores kunder at følge Trafikstyrelsens og FDM’s anbefalinger for sikker brug af autostole:- Lad dit barn sidde bagudvendt i en autostol så længe som muligt, gerne frem til det er 4-5 år.- Placér altid autostolen på bagsædet, hvis det er muligt.- Sørg for at stolen passer dit barn, er indstillet korrekt og er ordentligt monteret i bilen. – Dit barn skal være fastspændt i godkendt autostol frem til det er over 135 cm høj.