Barnesæde

Joie Traver Shield Autostol, Coal

1,395.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300380951164 Kategori:

Traver fra Joie er en sikker, fremadvendt autostol, der vokser med dit barn. Autostolen har indbyggede ISOSAFE låse, der kan monteres med bilens ISOFIX-system. Den er deuden udrustet med sidekollisionsbeskyttelsen Guard Sorround Safety™, der giver ekstra beskyttelse til barnets hoved, krop og hofter.
Traver passer til børn i alderen 1 til 12 år (9—36 kg) og kan let tilpasses dit barns individuelle behov. Nakkestøtten kan, med en hånd, justeres i ni forskellige højder ved hjælp af AutoAdjust™. Sædet har memory foam og polstrede armlæn. Betrækket er lavet af polyester, der er blødt og åndbart.
Joie Traver er godkendt ifølge EU certificeringen ECE R44/04 og fik af FDM bedømmelsen God med fem ud af seks stjerner i 2018.
– Certificering: ECE R44/04
– Gruppe 1/2/3 (9—-36 kg)
– Guard Surround Safety™-sidokollisionsbeskyttelse
– SnugShield-mavepude
– Justerbar sædedybde
– Justerbar nakkestøtte
– Aftageligt betræk
Jollyroom anbefaler vores kunder at følge Trafikstyrelsens og FDM’s anbefalinger for sikker brug af autostole:- Lad dit barn sidde bagudvendt i en autostol så længe som muligt, gerne frem til det er 4-5 år.- Placér altid autostolen på bagsædet, hvis det er muligt.- Sørg for at stolen passer dit barn, er indstillet korrekt og er ordentligt monteret i bilen. – Dit barn skal være fastspændt i godkendt autostol frem til det er over 135 cm høj.