Barnesæde

Joie Spin Safe Autostol, Black Pepper

1,999.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300391480707 Kategori:

Spin Safe er en sikker og behagelig autostol fra Joie. Den er bagudvendt og kan bruges til nyfødte og frem til dit barn er 4 år, med en maks. vægt på 18 kg.
Spin Safe er udstyret med smarte funktioner og har en 90-graders rotation. Drej bilstolen mod døråbningen, når det er tid til at få dit barn ind og ud af stolen. Autostolen monteres på bilens sæde ved hjælp af ISOFIX.
Den er udstyret med fempunktssele og Guard Surround Safety™ – en sidekollisionsbeskyttelse, der absorberer kraften fra en sidekollision og giver ekstra beskyttelse for dit barn. Spin Safe er desuden udstyret med aftageligt spædbarnsindlæg, som du kan tilpasse efter dit barn, hvilket sikrer god og sikker pasform.
Autostolen er plustestet og godkendt til børn på maks. 18 kg. med ISOFIX. En plustestet autostol garanterer, at dit barn ikke udsættes for livstruende, høje nakkeskader ved en frontalkollision.
– 90-graders rotation.
– Sidekollisionsbeskyttelsen Guard Surround Safety™.
– Justerbart spædbarnsindlæg, der vokser i takt med dit barn.
– Fem forskellige hældningspositioner.
– Plustestet og godkendt til børn op til 18 kg.
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide