Barnesæde

Joie Every Stage Autostol, Dark Pewter

1,479.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300386628126 Kategori:

Every Stage fra Joie er en vendbar autostol, der vokser med dit barn. Autostolen kan justeres og har lang anvendelstid, da den passer til nyfødte og op til omkring 12 år (maks. 36 kg.). Så længe dit barn vejer mindre end 18 kg., bør stolen bruges bagudvendt, og den kan derefter bruges fremadvendt, indtil dit barn vejer maks. 36 kg. Du monterer let stolen ved hjæp af bilens egne seler.
Multi position Guard Surround Safety™ er en sidekollisionsbeskyttelse, der giver ekstra sikkerhed for hoved, krop og hofter i tilfælde af kollisioner fra siden. Autostolen er godkendt i henhold til ECE R44/04.
Øvrige specifikationer:
– Passer til børn mellem 0 og 36 kg.
– 10 indstillingsniveauer for nakkestøtten
– Indbygget ventilation på siderne
– Opbevaringslommer
– Fempunktssele
Når du monterer autostolen i fremadvendt position, bør dit barn altid blive spændt fast ved hjælp af bilens trepunktssele i stedet for autostolens fempunktssele. Dette gør opbremsningen blødere for dit barn og fordeler energien ved en eventuel kollision over hele kroppen – hvorimod fempunktsselen holder dit barns skuldre tilbage, hvilket øger belastningen på nakke og hoved.
Jollyroom anbefaler vores kunder at følge Trafikstyrelsens og FDM’s anbefalinger for sikker brug af autostole:
– Lad dit barn sidde bagudvendt i en autostol så længe som muligt, gerne frem til det er 4-5 år.
– Placér altid autostolen på bagsædet, hvis det er muligt.
– Sørg for at stolen passer dit barn, er indstillet korrekt og er ordentligt monteret i bilen.
– Dit barn skal være fastspændt i godkendt autostol frem til det er over 135 cm høj.
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide