Barnesæde

Doona+ Autostol Baby inkl. Doona+ Isofixbase, Blush Pink

5,298.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300274144614 Kategori:

Doona+ er verdens første autostol med integreret vogn. Den er designet til forældre, der vil have en sikker og praktisk løsning, når det gælder transport af deres børn, og frigører plads i bagagerummet, da du ikke behøver at medbringe en separat barnevogn eller klapvogn.
Din Doona+ forvandles lynhurtigt til en vogn, da du med et tryk på en knap kan udløse hjulene og folde stellet ud under autostolen. Da spædbørn behøver en noget fladere liggeplads end babyer på +6 måneder, medfølger en særlig indsats til de allermindste, som udjævner sædet. Denne fjernes når barnet er tilstrækkeligt stort til at sidde op i en tilbagelænet stilling.
Autostolens hovedstøtte er forstærket med indbygget sidekollisionsbeskyttelse, og sikrer dit barn støtte og komfort på både gåturene og i bilen.
I denne pakke får du også den tilhørende Isofix base. En fleksibel Isofixbase fra Doona der garanterer korrekt installation ved enhver lejlighed samtidigt med at basens klik-i-klik-ud-system giver en nem og behagelig hverdag inde og uden for bilen.
Klik på de forskellige produkter, hvis du ønsker yderligere information.