Barnesæde

Cybex Sirona SX2 i-Size Autostol, Lava Grey

2,999.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300463889471 Kategori:

Bagudvendt Sirona SX2 i-Size autostol fra Cybex med aftageligt stof. Den har en højdejusterbar nakkestøtte og en 360° rotation, der gør det lettere at få dit barn ind og ud af stolen. Autostolen har en integreret lineær sidekollisionsbeskyttelse, som absorberer kraften, der opstår ved en sidekollision, og giver dit barns mest udsatte kropsdele den bedst mulige beskyttelse.
– I-Size-godkendt.
– Maksimal belastning: 18 kg.
– Montering: ISOFIX.
– Godkendt i henhold til UN R129/03.
– Autostolen har et optimeret LSP-system, der beskytter barnet ved eventuelle sidekollisioner.
– Anbefalet alder: Fra 3 måneder.
OBS: Jollyroom anbefaler vores kunder at følge Trafikstyrelsens og FDM’s anbefalinger for sikker brug af autostole: Lad dit barn sidde bagudvendt i en autostol så længe som muligt, gerne frem til det er 4-5 år. En del autostole på markedet kan vendes tidligere, men barnet vil altid være have størst sikkerhed, når det kører bagudvendt.
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide