Barnesæde

Cybex Sirona S2 i-Size Autostol, Moon Black

1,995.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300461415170 Kategori:

Sirona S2 i-Size er en vendbar autostol der kan bruges bagudvendt til dit barn er op til 105 cm. Stolens nye design sikrer at dit barn har masser af benplads, selv i små biler. Nakkestøtten har tolv højdeindstillinger og den integrerede sele tilpasser sig nakkestøttens position, så du kan være helt sikker på at sikkerhedsselen altid har den korrekte indstilling i forhold til dit barns højde. Sirona S2 i-Size er en del af Cybex populære Gold-serie.
– Vinder af Red Dot Design Award
– Godkendt af ADAC, Stiftung Warentest, ÖAMTC, TCS, Autobild og Auto Motor Sport
Sædet kan vippe i fem positioner bagud, tre positioner fremad og er udrustet men en fempunktssele, så dit barn altid kan sidde godt og sikkert på køreturen.
Sirona S2 i-Size er udstyret med en innovativ roterende mekanisme, der lader dig rotere autostolen 360° — hvilket gør det lettere at sætte dit barn i, tage det ud og fastspænde det i autostolen. Hældningen er let at indstille og kan gøres med bare én hånd. Sædet kan vippe i fem positioner bagud og tre positioner fremad. Nakkestøtten har et nyt, forbedret design og kan indstilles i 12 positioner, så den vokser med dit barn.
Sirona S2 i-Size er udstyret med det liniære sidekollisionssystem Linear Side-impact Protection. Systemet absorberer den kraft der opstår ved eventuelle sidekollisioner og leder den væk fra dit barn.
– Passer til børn op til 18 kg eller 105 cm (ca. 4 år)
– Liniær sidekollisionsbeskyttelse
– Energiabsorberende skal
– Vipbar i fem positioner bagud
– Vipbar i tre positioner fremad
– Justerbar nakkestøtte i tolv positioner
– Justerbar fempunktssele
– Base medfølger
Det kan være svært at finde rundt i barnevognsjunglen, og der findes et væld af fantastiske barnevogne, klapvogne og varianter derimellem, så for at I bedst muligt kan orientere jer og finde præcis den vogn, der opfylder jeres behov, har vi udviklet denne overskuelige Barnevognsguide til at hjælpe jer på vej. God fornøjelse!