Barnesæde

Cybex Sirona S2 i-Size Autostol, Beach Blue

1,795.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300461445556 Kategori:

Sirona S2 i-Size er en vendbar autostol, der kan bruges bagudvendt til dit barn er op til 105 cm. Stolens nye design sikrer, at dit barn har masser af benplads, selv i små biler. Nakkestøtten har tolv højdeindstillinger, og den integrerede sele tilpasser sig nakkestøttens position, så du kan være helt sikker på, at sikkerhedsselen altid har den korrekte indstilling i forhold til dit barns højde. Sirona S2 i-Size er en del af Cybex populære Gold-serie.
– Vinder af Red Dot Design Award
– Godkendt af ADAC, Stiftung Warentest, ÖAMTC, TCS, Autobild og Auto Motor Sport
Sædet kan vippes i fem positioner bagud, tre positioner fremad og er udstyret med en fempunktssele, så dit barn altid kan sidde godt og sikkert på køreturen.
Sirona S2 i-Size er udstyret med en innovativ roterende mekanisme, der lader dig rotere autostolen 360° – hvilket gør det lettere at sætte dit barn i, tage det ud og fastspænde det i autostolen. Hældningen er let at indstille og kan gøres med blot én hånd. Sædet kan vippes i fem positioner bagud og tre positioner fremad. Nakkestøtten har et nyt, forbedret design og kan indstilles i 12 positioner, så den vokser med dit barn.
Sirona S2 i-Size er udstyret med det lineære sidekollisionssystem, Linear Side-impact Protection. Systemet absorberer den kraft, der opstår ved en eventuel sidekollision og leder den væk fra dit barn.
– Passer til børn op til 18 kg eller 105 cm (ca. 4 år)
– Lineær sidekollisionsbeskyttelse
– Energiabsorberende skal
– Vipbar i fem positioner bagud
– Vipbar i tre positioner fremad
– Justerbar nakkestøtte i tolv positioner
– Justerbar fempunktssele
– Base medfølger
OBS! Jollyroom anbefaler vores kunder at følge Trafikstyrelsens og FDM’s anbefalinger for sikker brug af autostole:
– Lad dit barn sidde bagudvendt i en autostol så længe som muligt, gerne frem til det er 4-5 år.
– Placér altid autostolen på bagsædet, hvis det er muligt.
– Sørg for at stolen passer dit barn, er indstillet korrekt og er ordentligt monteret i bilen.
– Dit barn skal være fastspændt i godkendt autostol frem til det er over 135 cm høj.
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide