Barnesæde

BeSafe Stretch Autostol Inkl. Tilbehørspakke, Peak Mesh

5,044.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300275186814 Kategori:

Stretch er en bagudvendt og behagelig autostol fra BeSafe med fem forskellige hældningsindstillinger. Den har en stabil nakkestøtte, der let kan tilpasses dit voksende barn, og en sidekollisionsbeskyttelse, som absorberer kraften, der opstår ved en evt. sidekollision, og giver dit barns mest udsatte kropsdele den bedst mulige beskyttelse.
Autostolen klarer en maksimal belastning på 36 kg og har god benplads til større børn. Stolen vokser med barnet og kan bruges, indtil barnet når en højde på 125 cm. Selemonteringen før det muligt at placere autostolen, hvor som helst i bilen, og remmene nederst sørger for en korrekt og enkel montering.
– Exceptionel komfort med fem hældningsindstillinger
– Hovedstøtten kan justeres i 10 trin, så den kan vokse med barnet
– Altid bagudvendt position
– Montering: Trepunktssele
– Markedsførende benplads, op til 26 cm.
– Plustestgodkendt
– I-Size-godkendt
– Maks. vægtbelastning: 36 kg
– Anbefalet alder: Fra 6 mdr. til 7 år
Stretch er kåret som testvinder af Bäst-i-test.se i 2022.
Autostolspakke fra Beemoo med fire stk. tilbehør. Pakken består af et bilspejl med et brudsikkert beslag, sædebeskyttelse i mikrofiber og læder, et ”baby on board”-skilt samt to solskærme, der beskytter dit barn mod solens stråler.
– Anbefalet alder: Fra nyfødt.
Klik dig ind på de forskellige produkter for mere information!
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide