Barnesæde

BeSafe Stretch Autostol inkl. Beemoo Sædebeskytter Lux, Anthracite Mesh

5,228.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300275183420 Kategori:

Stretch er en bagudvendt og behagelig autostol fra BeSafe med fem forskellige hældningspositioner. Den har en stabil nakkestøtte, der let kan tilpasses dit voksende barn og en sidekollisionsbeskyttelse, som absorberer kraften, der opstår ved en sidekollision, og giver dit barns mest udsatte kropsdele den bedst mulige beskyttelse.
Autostolen klarer en maksimal belastning på 36 kg og har meget benplads til de større børn. Den vokser med barnet op til det er 125 cm højt. Selemonteringen før det muligt at placere autostolen hvor som helst i bilen og de indtrækningsbare nederste remme gør korrekt og enkel montering mulig.
Der medfølger en sædebeskytter fra Beemoo. Den beskytter mod mærker og spild og er fremstillet i et glidesikkert materiale, så den ikke flytter sig under turen.
– Exceptionel komfort med fem hældningspositioner
– Nakkestøtten kan justeres hele 10 trin for at vokse med barnet
– Bagudvendt hele anvendelsestiden
– Montering: Trepunktssele
– Markedsførende benplads, op til 26 cm.
– Plustest-godkendt
– I-Size-godkendt
– Maksimal belastning: 36.0 kg
– Anbefalet alder: Fra 6 måneder til 7 år
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide