Barnesæde

Besafe iZi Turn i-Size Autostol Peak Mesh, Grey

5,599.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300423536478 Kategori:

BeSafe iZi Turn i-Size er en vendbar autostol, der gør køreturen mere fleksibel. Drej stolen for lettere at kunne få barnet ud. iZi Turns egenskaber og sikkerhedsforanstaltninger, sikrer at bilrejsen bliver behagelig og sikker.
iZi Turn i-Size har indbygget sidebeskyttelse (SIP) i skallen, og en hovedstøtte med BeSafes innovative ”Dynamic Force Absorber”. Stolen er godkendt i overensstemmelse med den seneste UN R129-standard (i-Size).
Stolen har enkle seleguider, der hjælper dig med at fastspænde dit barn og fuld rotation på 360 grader, der gør det lettere at justere og løfte ind og ud. Stolens hældning kan justeres når barnet sidder i den og lyd og visuelle indikatorer hjælper dig med at montere stolen korrekt.
iZi Turn har BeSafes ”Universal Level Technology”, som sikrer et godt udsyn fra alle stole. Alle materialer er af høj kvalitet og BeSafes ”Two-Fit Cushions” gør det muligt at gøre individuelle justeringer af hynderne. Stolen kan hældes i fire indstillinger og hovedstøtten har 10 indstillinger, så det kan vokse med barnet.
OBS! iZi Turn i-Size kan bruges fremadvendt fra 88 cm, men vi anbefaler stærkt at den bruges bagudvendt op til 105 cm. Bagudvendt kørsel er altid det sikreste!