Barnesæde

BeSafe iZi Flex Fix i-Size Autostol Peak Mesh, Grey

3,199.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300423536479 Kategori:

BeSafe iZi Flex FIX er en af verdens første i-Size-godkendte autostole! De høje produktionskrav sikrer at iZi Flex FIX giver en sikker og behagelig bilrejse til børn mellem ca. 4–12 år.
Besafe iZi Flex FIX er let at montere i bilen og gør det muligt at placere tre autostole ved siden af hinanden på bagsædet. iZi Flex FIX har mange funktioner, der øger stolens sikkerhed og komfort: Puden PAD+ fungerer som ekstra beskyttelse mellem hage og bryst og sikrer at selen føles lidt behageligere. SIP+ (Side Impact Protection+) giver ekstra beskyttelse mod eventuelle sidekollisioner. Farveindikatorer viser at stolen er korrekt monteret og guider for skulder- og hoftesele, hjælper dig med at placere selen korrekt.
En specialudformet nakke- og hovedbeskyttelse sikrer en behagelig soveposition og godt udsyn til siderne. Nakkestøtten kan justeres i højden og siddepositionen kan justeres af barnet selv. Det integrerede håndtag gør stolen let at flytte og SIP-beskyttelsen kan tages af, for at stolen skal optage mindre plads.
– Autostol godkendt i overensstemmelse ECE R129-02 (i-Size)
– SIP+ giver ekstra sidekollisionsbeskyttelse
– PAD+ giver bedre komfort og ekstra beskyttelse mellem hage og bryst
– ISOFIX-arme med låsefunktion
– Justerbar siddevinkel, som kan justeres af barnet
– Vindere af ”Innovation Award” på Kind + Jugend 2017 i kategorien ”World of Travelling Kids”
Typ:Autostol.Retning:Fremadvendt.Maksimal vægt:36 kg.Anbefalet alder:4–12 år (100–150 cm).ISOfix:Ja.Godkendt:i-Size.Testresultat: -Vipbar:Ja (begrænsetd>Montering:ISOFIX + 3-punktssele.Rygmål:ikke angivet af producenten.Mål stol:H64–82 x B44–52 x D42 cm.Vægt stol: 7 kg.Aftageligt betræk:Ja.Vaskbart betræk:Se vaskeetiket på betræk.
Jollyroom anbefaler vores kunder at følge Trafikstyrelsens og FDM’s anbefalinger for sikker brug af autostole:
– Lad dit barn sidde bagudvendt i en autostol så længe som muligt, gerne frem til det er 4-5 år.
– Placér altid autostolen på bagsædet, hvis det er muligt.
– Sørg for at stolen passer dit barn, er indstillet korrekt og er ordentligt monteret i bilen.
– Dit barn skal være fastspændt i godkendt autostol frem til det er over 135 cm høj.
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide