Barnesæde

BeSafe iZi Flex Fix i-Size Autostol med Tilbehørspakke, Black Cab

3,145.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300274324195 Kategori:

BeSafe iZi Flex FIX er en af verdens første i-Size godkendte selestole! Der er stillet høje krav i alle produktionsled angående stolens sikkerhed, og at den samtidigt skal kunne give dit barn en behagelig rejse. Passer til børn fra 4 årsalderen og op til 12 år.
Besafe iZi Flex FIX er let at montere, og så kan der blive plads til hele tre autostole ved siden af hinanden på bagsædet. Besafe iZi Flex FIX har mange funktioner der øger selestolens sikkerhed og komfort: Puden PAD+ fungerer som ekstra beskyttelse mellem dit barns hage og bryst, og gør at sikkerhedsselen føles mere behagelig at have på. SIP+ (Side Impact Protection+) giver ekstra beskyttelse ved eventuelle sidekollisioner. Farveindikatoren viser om stolen er monteret korrekt, og dens udformning gør at det er let at se hvordan sikkerhedsselen skal placeres.
En specieldesignet nakke- og hovedstøtte gør at dit barn kan sidde og sove behageligt i stolen og at der samtidigt er god sigt til siderne. Nakkestøtten kan justeres i højden og dit barn kan selv justere selve sædepositionen. Et integreret håndtag gør at du let kan flytte stolen, og SIP-beskyttelsen kan fjernes, så stolen fylder mindre.
– Autostol godkendt i henhold til ECE R129-02 (i-Size)
– SIP+ giver ekstra beskyttelse ved sammenstød fra siden
– PAD+ giver bedre komfort og sikkerhed mellem hage og bryst
– ISOFIX-arme med låsefunktion
– Dit barn kan selv justere vinklen på sædet
– Mål, stol: H64–82 x B44–52 x D42 cm
– Aftageligt og vaskbart betræk
– Maks. belastning: 36 kg
– Anbefalet alder: 4–12 år (100–150 cm)
– Vinder af ”Innovation Award” på Kind + Jugend 2017 i kategorien ”World of Travelling Kids”
OBS: Detaljerne kan enten være grønne eller røde.
Sædebeskytteren fra Beemoo beskytter forsædet mod snavs og fugt. Den smarte beskytter har flere praktiske lommer og plads til opbevaring. Den store lomme med plasticcover er perfekt til en tablet – du kan for eksempel sætte en film på, når I skal køre langt. Der medfølger også en rejsebakke og en sikkerhedsselepude i blød fleece.
Jollyroom anbefaler vores kunder at følge Trafikstyrelsens og FDM’s anbefalinger for sikker brug af autostole:
– Lad dit barn sidde bagudvendt i en autostol så længe som muligt, gerne frem til det er 4-5 år.
– Placér altid autostolen på bagsædet, hvis det er muligt.
– Sørg for at stolen passer dit barn, er indstillet korrekt og er ordentligt monteret i bilen.
– Dit barn skal være fastspændt i godkendt autostol frem til det er over 135 cm høj.
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide