Barnesæde

Beemoo Rotate i-Size Autostol, Black Stone

2,295.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300430579109 Kategori:

Bagudvendt Rotate i-Size autostol fra Beemoo med en 360° rotation, der gør det lettere at få dit barn ind og ud af stolen. Den har et ISOFIX-system og en vipeposition. Autostolen har en nakkestøtte, der let justeres med et enhåndsgreb, og et støtteben med en indikator, der sikrer korrekt montering. Bagudvendt anbefales, når barnet er 40-105 cm. Fremadvendt, når barnet er 100-145 cm, og så skal du bruge bilens 3-punktssele.
– 5-punktssele.
– Maksimal belastning: 36 kg.
– Egnet fra barnet er nyfødt.
– Sidekollisionsbeskyttelse.
– Udtageligt spædbarnsindlæg.
– Justerbar nakkestøtte med 8 positioner.
– Åndbart materiale med god ventilation.
– Autostolens integrerede sele kan skjules inde i autostolen, når den ikke er i brug.
– Anbefalet alder: Fra nyfødt til 12 år.
OBS: Jollyroom anbefaler vores kunder at følge Trafikstyrelsens og FDM’s anbefalinger for sikker brug af autostole: Lad dit barn sidde bagudvendt i en autostol så længe som muligt, gerne frem til det er 4-5 år. En del autostole på markedet kan vendes tidligere, men barnet vil altid være have størst sikkerhed, når det kører bagudvendt.
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide