Barnesæde

Beemoo Move Duo Kombivogn inkl. Route i-Size Autostol Baby, Black/Black Stone

2,490.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300275253244 Kategori:

Velfungerende Move Duo kombivogn fra Beemoo med et ergonomisk sæde, som kan bruges til nyfødte og børn op til 4 år. Den har et justerbart knæledshåndtag og en stor, aftagelig kaleche. Vognen har en justerbar fodstøtte, hjul i EVA, en stor opbevaringskurv og en sikker fodbremse. Den ergonomiske sæde-/liggedel er en kombineret klap- og barnevognsløsning, hvor du med hjælp af spænderne på undersiden hurtigt kan forvandle sædet til en liggedel og tilbage igen. Perfekt vogn, der vokser i takt med dit barn, og som vil være en trofast følgesvend de første par år.
– Drejbare hjul med låse.
– Maksimal belastning: 22.0 kg.
– Anbefalet alder: Fra nyfødt til 4 år.
I denne pakke får du også babyautostolen Route i-Size fra Beemoo, som kan bruges umiddelbart efter fødslen. Perfekt at bruge til nyfødte.
– Maksimal belastning: 13 kg.
– Trepunktssele.
– Egnet fra barnet er nyfødt.
– Ergonomisk bærehåndtag.
– Ergonomisk og justerbar nakkestøtte.
– Solskærmen kan trækkes ud og yder god beskyttelse mod vind og vejr.
– Enkel installation med ISOFIX-base eller bilens trepunktssele.
– Base medfølger ikke. Sælges separat.
– Travelsystem-kompatibel.
– Godkendt i henhold til R129-regulativet.
– Kompatibel med: Maxi-Cosi adaptere.
– Anbefalet alder: Fra nyfødt.
Autostolsadapteren giver dig mulighed for at montere autostolen på vognen.
Klik på respektive produkt for mere information!
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide
Det kan være svært at finde rundt i barnevognsjunglen, og der findes et væld af fantastiske barnevogne, klapvogne og varianter derimellem, så for at I bedst muligt kan orientere jer og finde præcis den vogn, der opfylder jeres behov, har vi udviklet denne overskuelige Barnevognsguide til at hjælpe jer på vej. God fornøjelse!