Barnesæde

Beemoo Maxi 4 Twin Søskendevogn inkl. Route i-Size Autostol Baby, Grey/Mineral Grey

3,669.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300275253340 Kategori:

Beemoo Maxi 4 Twin er en fleksibel og luksuriøs søskendevogn, der allerede kan blive brugt fra fødslen. Du får både sæde og liggedel med, så du selv kan tilpasse vognen efter jeres families behov. Du kan bruge vognen med en af delene eller fæstne begge på vognen i det tilfælde, hvor du har mere end et barn. Sædet er komfortabelt, polstret og forsynet med en justerbar fempunktssele, en aftagelig sikkerhedsbøjle samt en stor kaleche med kighul. Sædet er også vendbart og kan lægges ned i fuldt liggeleje. Liggedelen har en komfortabel madras, vindskærm, bærehåndtag og en stor kaleche med kighul. Stellet er udstyret med støddæmpende fjedring og store lufthjul bagpå for en fleksibel bevægelse på alle slags underlag samt en stor opbevaringskurv underneden til alt det, der er behov for under gåturen.
– Letvægtsdesign.
– Støddæmpende fjedring.
– Justerbart ryglæn i fire positioner.
– Fempunktssele.
– Justerbart fodstøtte.
– Kaleche med kighul.
– Detaljer i imiteret læder.
– Maks. belastning sæde: 15 kg.
– Maks. belastning liggedel: 9 kg.
– Maks. belastning opbevaringskurv: 3 kg.
I denne pakke får du også babyautostolen Route i-Size fra Beemoo, som kan bruges umiddelbart efter fødslen. Perfekt at bruge til nyfødte.
– Maks. belastning: 13 kg.
– Trepunktssele.
– Egnet fra barnet er nyfødt.
– Ergonomisk bærehåndtag.
– Ergonomisk og justerbar nakkestøtte.
– Solskærmen kan trækkes ud og yder god beskyttelse mod vind og vejr.
– Enkel installation med ISOFIX-base eller bilens trepunktssele.
– Base medfølger ikke, sælges separat.
– Travelsystem-kompatibel.
– Godkendt i henhold til R129-regulativet.
– Kompatibel med: Maxi-Cosi adaptere.
– Anbefalet alder: Fra nyfødt.
Autostolsadapteren giver dig mulighed for at montere autostolen på vognen.
Klik på respektive produkt for mere information!
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide
Det kan være svært at finde rundt i barnevognsjunglen, og der findes et væld af fantastiske barnevogne, klapvogne og varianter derimellem, så for at I bedst muligt kan orientere jer og finde præcis den vogn, der opfylder jeres behov, har vi udviklet denne overskuelige Barnevognsguide til at hjælpe jer på vej. God fornøjelse!