Barnesæde

Axkid ONE + Bagudvendt Autostol, Brick Melange

6,389.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 4737300389252713 Kategori:

Axkid ONE+ sætter en ny standard for bagudvendte autostole med ISOFIX ved at være den eneste autostol, der er godkendt ifølge det allerseneste i-Size reglement og godkendt til brug til nyfødte og børn op til 125 cm og 23 kg. De øvrige autostole på markedet er godkendt til 105 cm og 18 kg. hvilket betyder, at dit barn kan sidde bagudvendt i kortere tid, og med en Axkid ONE+ får du dermed ca. 3 års længere brugstid.
ONE+ har et innovativt og unikt design i hærdet aluminium og stål, som skaber en beskyttende skal rundt om stolen. Stolens chokabsorberende design spreder kræfterne, der opstår ved en kollision, ud for at give dit barn den bedste beskyttelse ved en eventuel ulykke. Præcis som alle Axkid-autostole, så er ONE+ udstyret med sidekollisionsbeskyttelse.
Autostolen er også udstyret med Axkids Sleepwell-system, der gør, at du let kan indstille stolens vinkel, selv efter montering. Den kan vinkles i 42°, som er en behagelig hældning, uanset om dit barn sover eller er vågen. Rammen er tilpasset og specielt udviklet til, at ældre børn kan få et godt greb om rammen og selv kan sætte sig eller stige ud af autostolen.
Stolen sidder fast på skinner og kan skydes frem eller tilbage efter montering – dette skaber god benplads, som kan udvides efter barnets voksende størrelse. Ventilationshul sikrer, at dit barn holder en god temperatur i stolen, og den indstillelige nakkestøtte samt fempunktsselen sørger for, at dit barn sidder sikkert og komfortabelt.
ONE+ vejer 10 kg og kan monteres i bilen på 30 sekunder. Med seks selvforklarende trin og en selvopstrammende antirotationsbøjle kan du hurtigt og let se, når stolen er korrekt monteret på bilsædet.
– Lang anvendelsestid, fra nyfødt – 7 år
– Trinløs hældning
– Kan let glide tilbage for mere benplads
– Rummelig benplads
– Justerbar nakkestøtte med 12 positioner
– Hurtig montering
– ASIP-sidekollisionsbeskyttelse
– Fempunktssele
– Ventilationssystem i sædet
– Babyindsats medfølger til Axkid ONE+
Axkid ONE + er blevet valgt til til Årets Babyprodukt 2020 og Årets Babyprodukt Säkerhet 2020. Dette er den første autostol, der er plustestet og godkendt til brug til børn op til 125 cm på det svenske marked, hvilket indebærer, at den har klaret ekstremt høje sikkerhedskrav.
Blev af Råd & Rön kåret som den Bedste Autostol (9-18 kg) i 2021.
Jollyroom anbefaler vores kunder at følge Trafikstyrelsens og FDM’s anbefalinger for sikker brug af autostole:
– Lad dit barn sidde bagudvendt i en autostol så længe som muligt, gerne frem til det er 4-5 år.
– Placér altid autostolen på bagsædet, hvis det er muligt.
– Sørg for at stolen passer dit barn, er indstillet korrekt og er ordentligt monteret i bilen.
– Dit barn skal være fastspændt i godkendt autostol frem til det er over 135 cm høj.
Vi hos Jollyroom ved, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige autostol, der passer lige netop til dit barn og jeres behov. Det kan ofte være svært at finde rundt i de forskellige modeller, mærker og funktioner. For at gøre det nemmere for jer, har vi lavet en autostolsguide: Jollyrooms Autostolsguide